OPEN INFANTIL MOLINS DE REI

Dissabte dia 22 de setembre es va disputar, en la seva 7a edició, l'Open Infantil de BTT de Molins de Rei, fins on una petita representació del club es va desplaçar.

En la categoria de prebenjamins, l'Ona Vidal va ser 1a classificada de la general i de la seva categoria, mentre que la Núria Soriano arriba 4a de la categoria.

En benjamins, en Jan Gómez que s'estrenava aquesta temporada en els Opens, va ser 6è, mentre que en Pol Romero arribava en 14a posició.

A la cursa de principinats varen conseguir podi els dos representats dels club, essent l'Iu Vidal 3r i l'Aina Soriano 2a.

A més de la participació en les curses, el club última els preparatius per a la celebració diumenge dia 7 d'octubre, del 5è Open Infantil de Centelles. On farem tots els possibles per que els petits corredors i corredores passin una bona matinal de btt.