EL CLUB BTT OSONA PRESENT A LLINARS DEL VALLÈS


El cap de setmana del 20 i 21 d'abril a Llinars del Vallès, es commemorava amb una prova de l'Open Infantil i una de la Copa Catalana, els 20 anys de la Copa del Món que es va disputar en aquest mateix indret. Proves en les que han competit alguns membres del nostre club.

A l'Open Infantil de dissabte dia 20, hem tingut representació a totes les categories. Començant per la de pre-benjamins on l'Elba Romero ha estat 2a de la seva categoria.

En benjamins, l'Ona Vidal ha estat 1a en una cursa emocionant que s'ha decidit en els últims metres abans de l'arribada. Per la seva banda, en Pol Romero ha estat 7è a poc més d'un minut del primer classificat, fet que demostra com ha estat de disputada la cursa.

En principiants, l'Iu Vidal ha estat 5è i en Raimon Vilalta 11è, entrant a uns 30s i 2min del primer classificat respectivament. Tots dos s'han esforçat fins el final i poc a poc van millorant els seus temps, tot i que la seva categoria és una de les més disputades.

En alevins, l'Aina Soriano deprés d'una bona sortida va patir una caiguda que, a banda d'algun cop, li va provocar que no pugués canviar de plat havent de fer tota la cursa en plat petit. Tot i això, amb gran esforç, va aconseguir remuntar fins a arribar 1a.

En infantils, la Júlia Prims va patir també una caiguda a la sortida i quan semblava que recuperava posicions una punxada la va deixar fora de cursa de forma definitiva. Per la seva banda, la Neus Márquez va arribar 4a tornant a demostrar que aquesta temporada es troba en bona forma i fa bones curses. 

Diumenge dia 21 es va fer la prova de la Copa Catalana on va participar la Mar Soler en la categoria de cadets. En aquesta cursa la Mar va ser 4a d'un total de nou corredores.

Mentre no arriba l'Open i Kid's de Taradell, la propera cita serà el dia 1 de maig a l'Open Tactic de Blanes.

Fins llavors.... Salut i pedals!