COMENÇA L'OPEN TACTIC DE GIRONA

Dilluns dia 1 d'abril s'ha disputat a Sant Joan les Fonts la primera prova de l'Open Tactic de Girona.

En aquesta prova, i sota pluja intermitent, una bona representació de corredors i corredores del nostre club han estat presents.

A les categories superiors, la nostra cadet Mar Soler ha estat 4 clasificada i desena de la general en el seu recorregut (1 volta), diverses caigudes en la baixada final li van impedir conservar la tercera plaça fins el final de la cursa. Tot i això, sens dubte una gran cursa i un gran resultat.

En les categories de promoció els nostre prebenjamins Elba Romero i Martí Pons van ser 3a i 4t respectivament. Hem de felicitar als més petits de l'equip que van amb molta força.

En benjamins, l'Ona Vidal va ser 1a, la Núria Soriano 4a, en Pol Romero 5è i l'Aleix Casanovas 16è. Un cop més l'Ona torna a fer una gran carrera i en Pol continua en posicions capdavanteres. També felicitem a la Núria i l'Aleix que van esforçar-se molt durant la cursa.

Pel que fa a principiants, l'Iu Vidal va ser 3r en un cursa on va haver de lluitar fins el final per conservar la posició i el felicitem per això.

L'Aina Soriano, en alevins, va ser segona. Alguna molèstia la va fer afluixar la segona meitat de la cursa, però tot i axò va conservar la segona plaça.

La propera cita és a Corró d'Amunt en la segona prova de l'Open i Kid's Cup de Barcelona.