GRAN ACTUACIÓ A L'OPEN I KID'S CUP DE SANTA PERPETUA


Aquest diumenge dia 14 de abril, amb molt de sol i molta calor, s'ha disputat a Santa Perpetua de Mogoda la tercera prova de l'Open i Kid's Cup de Barcelona.

Per primer cop aquesta temporada, les quatre representants del club en aquesta prova doble (Open i Kid's) han estat presents i, com no podia ser d'altra manera, totes han fet podi. 

En l'Open Provincial, la Mar Soler ha obtingut còmoda 2a posició en cadets després de mantenir un bon ritme durant les 3 voltes que havia de fer al circuit.

Per la seva banda, en categoria elit, en Francesc Xavier Reixach ha estat 22è en les 5 voltes que durava la seva cursa. Tot i no trobar-se massa bé ha finalitzat la prova en bona posició. Com ell mateix diu, cal anar agafant ritme de cursa en cursa.

En la Kid's Cup, en la categoria principiant-1, el Raimon Vilalta ha estat 7è. Un bon resultat ja és la primera cursa que fa aquesta temporada, on s'estrena en la categoria i en aquesta competició.

A la categoria d'alevins, l'Aina Soriano ha estat 2a. en una cursa no tan lluïda com l'anterior però on ha estat capaç de fer-se amb aquesta 2a plaça.

En infantils, la Júlia Prims (INF-1) ha estat 2a en una cursa, la seva primera aquesta temporada i en nova categoria, molt disputada i on ha demostrat que està en forma. Per la seva banda, la Neus Márquez (INF-2) ha estat 3a en un cursa on torna a demostrar que continua lluitant en una categoria on el nivell de les participants és realment alt.

També hem de felicitar el Jan Gómez per la seva participació a la Copa Osona de Trial celebrada a Taradell i on ha estat 12è.

La propera cita de l'Open i Kid's serà el 26 de maig a Taradell, cursa que organitza el nostre club i que confiem agradarà a participants i seguidors.

La setmana vinent continua l'Open Infantil de BCN i la Copa Catalana els dies 20 i 21 respectivament a Llinars del Vallès.

Fins llavors.... Salut i pedals!