L'OPEN INFANTIL DE BTT DE CENTELLES ARRIBA A LA SEVA 6A EDICIÓ


Aquest any, l'Open ha canviat la seva ubicació tradicional per una de més propera al centre de Centelles, que facilitava l'accés i aparcament dels participants, afavoria la presència de públic i li permetia el seguiment de pràcticament tot el recorregut de la cursa.

Tot i el temps variable i la coincidència d'altres proves en el mateix cap de setmana, seixanta nens i nenes han pres part a les curses de les diferents categories que es disputaven. Nivell de participació que considerem acceptable tot i que el suport rebut per part de la federació cada cop es menor.

En aquest sentit cal lamentar que els esforços que els clubs fan per a la promoció del ciclisme de muntanya infantil no es veu recolzat per la federació que, aquest any, no està fent acte de presència en les esmentades competicions eliminant, a més a més, elements habituals com l'arc de sortida o els dorsals que s'assignaven per a tota la competició als participants. Tot i ser conscients que la crisi està afectant aquest esport, resulta complex trobar solucions i alternatives quan et comuniquen aquestes mancances amb 20 hores d'antelació a que es disputi la cursa.

En el àmbit esportiu i pel que fa a la representació del Club BTT Osona, destacarem els podis aconseguits en les diferents categories:
- Benjamí femení: Ona Vidal 1a i Aura Coronado 2a. 
- Aleví femení: Aina Soriano 1a. 
- Infantil femení: Júlia Prims 2a.

Cal felicitar també pels bons resultats a Jaume Casas (Pre-benjamí) 4t, Aleix Casanoves i Núria Soriano (Benjamí) 8è i 4a respectivament, i Neus Márquez (Infantil) 5a.

També volem fer aribar una forta abraçada a la Sandra, el Rubén i l'Arnau, que es van accidentar durant la cursa i que els pares ens han dit que es troben bé, i als que esperem veure en les properes proves.

Durant el cap de setmana el club va estar present també en altres competicions: Mar Soler (Cadet) 6a a la Copa Catalana de Castellolí; Elba Romero (Pre-benjamí), Pol Romero (Benjamí), Oriol Sirera (Cadet) i Xevi Sirera (VE-50) 3a, 6è, 6è i 8è, respectivament, a la Copa Gironina de Quart; i Jan Gómez (Principiant) 6è a la Kid's Cup de Trial de Vallgorguina.  

Agrair de forma molt especial a tots els col·laboradors que un cop més ens han donat suport, i sense el quals aquest esdeveniment hauria estat impossible, i a tots els clubs i ciclistes que dia rere dia fan que el ciclisme tiri endavant.

Salut i pedals!!