INICI DE TEMPORADA PER AL CLUB BTT OSONA



Desprès de l'intens fred dels últims dies i com a part de la pretemporada, alguns del nostres corredors i corredores comencen a participar en competicions diverses tot esperant l'inici de la temporada de BTT.

El més matiner ha estat en Jan Gómez a la Copa Osona de Trial, on ha participat a les proves de Taradell i Folgueroles, els dies 12 i 26 de febrer respectivament, on ha aconseguit ser 8è i 7è. Bon principi i bon entrenament per al nostre Benjamí, tot esperant les curses de BTT.

També el dia 26 de febrer, i coincidint amb la 7a Duatló de Centelles, s'ha celebrat la primera edició de la Duatló Infantil, on ha partipat la nostra Principiant Aina Soriano. Aquesta primera edició ha estat un èxit de participants, 35 nens i nenes de 5 a 12 anys, i d'organització, respectant-se la planificació i acoseguint que tant els participants com els familiars gaudissin de la prova esportiva. La cursa ha estat dominada en tot moment per les noies que han aconseguit les primeres posicions absolutes, amb un final molt disputat fins el mateix arc d'arribada i on la nostra corredora a aconseguit ser primera.

També felicitem al nostre master Xavier Prims per la seva 14a posició absoluta a aquesta duatló.

La propera cita serà el 10 i 11 de març a la Copa Catalana BTT de Banyoles i a Agueda-Portugal on la Mar Soler i el Roger Tuneu prendran part a la 1a Lliga Espanyola O-BM.

Salut i pedals!