PRIMERA CURSA DE BTT DE LA TEMPORADA 2012

Diumenge dia 11 de març es va celebrar la primera cursa de la Copa Catalana Internacional a Banyoles. Aquesta cursa està destinada a corredors a partir de la categoria de cadets i 4 dels nostres van prendre part en ella: Eudald, Arnau, Oriol i Jan. Essent la primera cursa de la temporada i, a més a més, una de tant nivell, no ha sorprès ningú que les posicions que hem aconseguit no hagin estat massa destacades. Però, com dic, és la primera i la temporada molt llarga.

En Trial, el benjamí Jan Gómez va aconseguir la 9a posició en la prova de Roda de Ter 3a puntuable de la Copa Catalana. En una categoria cada cop més exigent, en Jan demostra que dia a dia va perfeccionant-se en aquesta especialitat.

Per últim, esmentarem la participació dels nostres companys de club Mar Soler i Roger Tuneu durant el cap de setmana en el Campionat Ibérico de BTT-O fet a Agueda (Portugal) i on van aconseguir classificar-se en 1r i 2n lloc respectivament. Moltes felicitats per aquests 2 podis.

La propera setmana s'inicia l'Open i la Kid's Cup Provincial de Barcelona a Sant Pere de Ribes i, evidentment, allà hi serem.

Com sempre sempre, gràcies a tots per que tots sou veritables campions!