INICI DELS OPEN I KID'S CUP PRVINCIALS DE BARCELONADiumenge dia 19 de març es va celebrar les primeres curses de l'Open i la Kid's Cup Provincials de Barcelona a Sant Pere de Ribes. Malgrat que en aquesta primera cursa només hem estat representats per una corredora, la Neus Márquez, a aconseguit el primer podi de la temporada per al nostre club. En una cursa accidentada amb caigudes i força punxades la Neus ha estat tercera en la categoria d'Infantils-1.

Tambés esmentarem els resultats de la setmana passada en Trial, on el benjamí Jan Gómez va aconseguir la 9a posició en la prova de Roda de Ter, 3a puntuable de la Copa Catalana. En una categoria cada cop més exigent, en Jan demostra que dia a dia va perfeccionant-se en aquesta especialitat.

Per últim, esmentarem la participació dels nostres companys de club Mar Soler i Roger Tuneu durant el cap de setmana del 10 i 11 de març en el Campionat Ibérico de BTT-O fet a Agueda (Portugal) i on van aconseguir classificar-se en 1r i 2n lloc respectivament. Moltes felicitats per aquests 2 podis.

Salut i pedals!