CAP DE SETMANA DOBLE PER AL CLUB BTT OSONA


Aquest diumenge ens hem trobat amb dues proves de les competicions en les que habitualment participem, i que ens han fet ser presents a Fornells de la Selva (Open Tactic) i a Lliçà d'Amunt (Open i Kid's de Barcelona).


A la prova de Girona s'han desplaçat els nostres petits (prebenjamins i benjamins), ja que no poden córrer en la Kid's Cup, i dos dels principiants. D'aquesta cursa destacarem el 1r i 2n lloc de l'Ona Vidal i la Núria Soriano, respectivament, en la categoria de prebenjamins i la 3a posició d'en Jan Gómez a benjamins i la 8a d'en Pol Romero, demostrant que una nova formada de petits ciclistes empeny amb força dins del club. A principiants no hem estat tan de sort, ja que l'Iu Vidal en patir uns problemes tècnics i sortint del final de la graella, no va poder remuntar fins a les posicions de podi, i en Cristian Sánchez que va patir alguna caiguda i problemes mecànics, tot i això va poder finalitzar la cursa.


Pel que fa a l'Open i Kid's de Barcelona de Lliçà d'Amunt, l'elit Francesc Xavier Reixach, un bon nombre de cadets (Pau Pajerols, Oriol Sirera, Roger Parres i Eudald Burgaya), la aleví Júlia Prims i la principiant Aina Soriano, es van enfrontar al que possiblement es el circuit més tècnic i complex del calendari. En les curses de l'Open l'Eudald va patir un caiguda que els va obligar a abandonar i en Roger va poder finalitzar la prova tot i tenir problemes mecànics gràcies a la generositat d'un altre corredor, en Pau Pericas del tandem Bikes a qui volem reiterar el nostre agraïment. En les curses de Kid's, la Júlia va dominar la prova des de bon principi cosa que la va dur fins la victòria final. L'Aina tot i fer una primera volta molt bona, va acabar cedint la primera posició entrant 2a a la meta.


La setmana vinent hi ha la prova de la Llacuna de la Copa Catalana Internacional, diumenge dia 29, i l'Open Tactic de Blanes el dimarts dia 1 de maig.

Com sempre, gràcies a tots i totes per que sou veritables campions i campiones!