ÚLTIMS RESULTATS DEL BTT OSONA

Diumenge dia 29 d'abril a la Llacuna es celebrà un prova de la Copa Catalana Internacional de BTT on va participar la nostra cadet-1 Mar Soler. En aquesta prova va aconseguir ser 3a en la seva categoria i aconseguint també una molt bona posició a la general. Un circuit molt marcat pels trams de baixada al que es va adaptar molt bé la nostra corredora.

Aprofitant el dia festiu de l'1 de maig, a Blanes es va disputar una nova prova de l'Open Tactic. La cursa de les categories superiors, transcorria en un ciruit deficientment marcat cosa que va provocar la perdua de molts participants. Cas dels corredors del nostre club va aconseguir finalitzar la prova. En les categories inferior la sort tambpoc va estar del nostre costat amb el trencament de cadena de la Júlia Prims (aleví-1) quan anava primera i descontrol total en la cursa dels benjamins. Tot i això, al final vàrem aconseguir els podis següents: Núria Soriano 1a en prebenjamins, Jan Gómez 3r en benjamins i Aina Soriano primera en principiants-1. El cap de setmana del 5 i 6 de maig ha estat el torn del trial i d'una nova prova de la Copa Catalana Internacional. En el primer, el nostre benjamí Jan Gómez ha estat 3r aconseguim situar-se 6è de la general.

Mentre que a Vall de Lord, on es feia la prova de la CCI, el nostre cadet-1, Arnau Márquez no ha estat de sort, però tot i així ha aconseguit finalitzar la prova.

També volem felicitar als nostres companys Mar Soler i Roger Tuneu que en BTT-O han estat 1a i 1r de la prova disputada a Osca després de fer dos primers llocs la Mar i dos segons en Roger a les proves del cap de setmana.

En Roger també l'hem de felicitar per que amb aquesta victòria ha estat seleccionat per al Mundial de BTT-O amb la Selecció Espanyola.

La setmana vinent a Ullà es farà el Campionat de Catalunya de BTT Infantil.

Com sempre, gràcies a tots i totes per que sou veritables campions i campiones!