EL BON TEMPS ACOMPANYA LA SEGONA EDICIÓ DE L'OPEN GIANT I KID'S CUP DE TARADELL


Un total de 202 bikers es van acostar fins el Parc de Pujoló de Taradell per prendre part a la segona edició de l'Open Giant, amb 137 participants, i la Kid's Cup de Taradell, amb 65 participants.


Si l'any passat el fang i l'ambient humit feia el circuit més exigent, aquest el corredors i corredores han trobat el terreny en perfectes condicions, però amb temperatures altes i molt de sol. Aquest fet no ha impedit que tots disfrutessin d'un circuit divertit i variat, amb zones ràpides i d'altres de més tècniques.


La prova de lOpen, que es va desenvolupar sense incidents remarcables, va ser liderada en tot moment, i de forma clara, per Guillem Muñoz (Tomàs Bellès) seguit de Roger Argelaguer (Fa-Sol) i en tercera posició Ivan Segarra (Basolí). Pel que fa a l'apartat femení, la primera ha estat Meritxell Obradors (Odena), seguida de Eva Bachs (Basolí) i en la tercera posició Marta Viladoms (Odena). En aquesta prova cal destacar la 2a posició de Mar Soler i la 5a posició de Roger Parres en cadets.


Pel que fa a la Kid's, els primers classificats ha estat: Jofre Cullell (Farners) i Lourdes Córdoba (Amunt) en infantil-1, Alex Ruiz (Comdibal) i Magda Duran (Cardedeu) en infantils-2, Juanjo Rosal (Segú) i Ana Maria Ferrer (Alt Penedès) en alevins-1, Roger Colomina (One to One) i Anna Pleguezuelos (El Cau de la Bici) en alevins-2, Iu Vidal (Osona) i Sara Méndez (Amunt) en principiants-1 i Samuel Calero (Amunt) i Sandra Artigas (Amunt) en principiants-2. A banda de la victòria de l'Iu, també destacarem les segones posicions de la Neus Màrquez (infantil-1) i de l'Aina Soriano (principiant-2).

També volem felicitar el nostre benjamí Jan Gómez per la 4a posició de la 1a prova de la Copa Catalana de Trial disputada a Santa Maria de Corcó.

I la setmana vinent, diumenge dia 3 de juny l'Open Giant i Kid's Cup de Barcelona es trasllada a La Roca del Vallès.

Com sempre, gràcies a tots i totes per que sou veritables campions i campiones!