PLUJA, SOL I CALOR A L'OPEN I KID'S DE LA ROCA DEL VALLÈS


Diumenge dia 3 el club La Torreta Bikes, de la Roca del Vallès, s'han estrenat en l'organització d'un Open Giant i Kid's Cup amb una gran cursa. 


Si bé el temps ha estat incert tot el matí, al final poca pluja, una mica de sol i força calor han acompanyat els corredors i corredores. 


A l'Open hem estat poc afortunats ja que una punxada a deixat la Mar Soler (cadet) fora de la cursa quan anava primera, s'ha de dir que de punxades i problemes tècnics han hagut uns quants. En Roger Parres (cadet) ha pogut finalitzar la prova en 7a posició, tot i patir dues caigudes, una d'elles just en arribar a la meta. En Francesc Reixach (elit) ha finalitzat la cursa en bona posició,malgrat ha dubtat, fins a l'últim moment, de participar. 


En la Kid's Cup, els tres participants han fet podi, amb un segon lloc per a l'Iu Vidal (principiant-1), un primer lloc per a l'Aina Soriano (principiant-2) i un tercer lloc per a la Neus Márquez (Infantil-1).


La setmana vinent no hi ha cursa de l'Open i la Kid's ja que s'ha suspès la de Sant Boi, per tant aprofitarem per a entrenar i participar en alguna pedalada, com la Centelles..

Com sempre, gràcies a tots i totes per que sou veritables campions i campiones!