ONA CAMPIONA DE CATALUNYA EN RUTA, INICI DE L'OPEN INFANTIL DE BCN I OPEN TACTIC


Diumenge dia 10 de juny, aprofitant que s'havia suspès la cursa de Sant Boi, l'Ona i l'Iu varen participar als Campionats de Catalunya en Carretera fent un grandíssim paper. L'Ona va ser 1a i, per tant, es va dur el mallot groc de Campiona de Catalunya. Per la seva banda, l'Iu va ser quart, una molt bona posició, tenint en compte que no és una de les especialitats que més practica. 


Diumenge dia 17, es va disputar la primera prova de l'Open Infantil de BTT de BCN i es va fer dins del BikeShow BCN Experience, la Festa de la Bici i el Patins. En la categoria de prebenjamins, l'Ona va ser 1a mentre que la Núria entrava en 3a posició. En benjamins, en Pol Romero va ser 19è. En principiants, l'Iu va ser 8è i l'Aina 3a. A la categoria d'infantils, la Neus va ser 3a. 


Per últim, el dia 23, dissabte, es va fer la penúltima prova de l'Open Tactic a Aiguaviva. En aquesta cursa, les nostres prebenjamines van ser 1a, Ona Vidal, i 2a, Núria Soriano. En Benjamins, en Pol Romero va ser 14è i en principiants, l'Iu Vidal va ser 3r i l'Aina Soriano 1a. 


La setmana vinent diumenge dia 1 de juliol, tenim dues competicions, l'Open Giant i Kid's Cup de Capellades (per als corredors de la Kid's també és Campionat Provincial de Barcelona) i la Final de l'Open Tactic i Campionat Provincial de Girona, a Girona capital.