ULTIMS RESULTATS I BONES VACANCES


Amb l'arrribada del mes de juliol arriba l'aturada de'estiu pel que a competicions fa. En concret aquests primers 15 dies hem finalitzat l'Open Tactic de Girona, l'Open Provincial i Kid's Cup de BCN i s'han fet dues curses de l'Open Infantil, que continurà al setembre.


El dia 1 de juliol es va fer la final de l'Open Tactic i Campionat Provincial de de Girona, en el que vàrem tenir representants en les categories de prebenjamins, benjamins i principiants. Va ser en la dels més petits en la que l'Ona Vidal es va proclamar Campiona Provincial en guanyar la cursa.


Aquell mateix diumenge es va disputar la Kid's Cup de Capellades en la que la nostra participant en cateoria principiant, l'Aina Soriano, va ser segona classificada.


Pel que fa a l'Open Infantil, el dia 8 es va disputar la cursa de Sant Joan Despí, en la que l'Ona va ser primera en prebenjamins, en Pol Romero va ser 11è en benjamins i en Cristian Sánchez 4t. Diumenge següent, 15 de juliol, a la cursa de Pallejà l'Ona Vidal i la Núria Soriano van ser 1a i 2a, respectivament, a prebenjamins, l'Iu Vidal 5è i en Cristian Sánchez 6è. També esmentarem la participació del Pol  Romero a la Kid's de la Vegueria del Penedes on va quedar 4t i de la seva germana Elba que a "formiguetes" va ser 1a.


Amb tot això arribem a l'aturada estiuenca que arribarà fins el dia 1 de setembre amb la cursa de Santa Perpetua de Mogoda de l'Open Infantil.


Fins llavors bones vacances, salut i pedals!