RECUPERACIÓ, BTT-O, PUJADA VALLTER 2000 I BTT INFANTIL A CENTELLES


Arribem al final de l'agost i reprenem l'activitat després d'unes merescudes vacances, encara que no exemptes d'activitat ciclista.

Primer de tot volem expressar la nostra alegria per la ràpida recuperació d'en Roger Tuneu, que desprès de patir un accident greu amb un fort cop al cap, ha aconseguit refer-se. Desitgem que tant l'escola de ciclisme que està arrencant amb en Josep Jufré com la resta de projectes li vagin d'allò més bé i que continuem col·laborant en la promoció del ciclisme de base.  

Cal felicitar també en Roger Parres pel seu segon lloc en la categoria de cadets en el GP Ripoll-Vallter 200 del dia 18. Aquesta prova de carretera, que celebrava la seva 59a edició, finalitza amb una pujada força exigent fins la estació d'esquí de Vallter 2000. Sens dubte un gran resultat per al nostre corredor.

També a l'agost, entre els dies 20 i 25, s'ha celebrat el campionat del món de BTT-O a Veszprem (Hongria) on competia la nostra companya del club Mar Soler amb la Selecció Espanyola de la modalitat. Tot i que els resultats han estat modestos, cal tenir presents que aquest és un esport emergent i en el que la Mar s'ha iniciat fa aproximadament un any. 

El primer cap de setmana es reprenen les competicions, en concret, dissabte dia 1 hi ha a Santa Perpetua de Mogoda l'Open Infantil i diumenge dia 2 la primera cursa de l'Open Gironí de BTT.

I diumenge dia 7 d'octubre, el Club BTT Osona organitzarà la 5a edició de l'Open Infantil de BTT de Barcelona a Centelles, per a nens i nens entre els 5 i els 14 anys. No podeu faltar! 

Salut i pedals!