OPEN INFANTIL DE CENTELLES


Diumenge dia 7 d'octubre s'ha disputat a Centelles la 5a edició de l'Open Infantil de BTT de Barcelona, organitzada pel nostre club. En un matí sense boira i amb una temperatura ideal per a la pràctica del ciclisme, 62 nens i nenes van participar en les 5 curses, una per categoria, que els vàrem preparar.

En prebenjamins l'Ona Vidal ha estat primera i la Núria Soriano tercera tot i que la cursa es va iniciar amb una caiguda de la majoria dels participants, pel que tots i totes han hagut d'esforçar-se per a recuperar les posicions perdudes. Una caiguda ha impedit al corredor de Centelles Aleix Casanovas finalitzar la cursa quan anava primer.

En benjamins, els corredors del club Jan Gómez i Pol Romero han estat segon i sisè respectivament. En aquesta categoria estem ben representats, amb en Jan que es manté en bones posicions i en Pol que millora dia a dia i va escalant posicions a les classificacions.

A la categoria de principiants, hem fet dos podis amb la segona posició de l'Aina Soriano i la tercera de l'Iu Vidal. En aquesta cas han estat les noies, la Sandra i l'Aina, les que han alternat la primera i segona posició durant tota la cursa, decidint-se la guanyadora en l'esprint d'arribada. L'Iu ha fet una cursa molt equilibada, mantenint un bon ritme de principi a fi.

En alevins la corredora del club Júlia Prims ha estat primera, demostrant que és, a més de gran futbolista, una gran biker i que es troba en una forma excepcional.

A l'última de les curses, la dels infantils, la corredora del club Neus Márquez ens ha donat un altre podi, en entrar en segona posició. Les 5 voltes d'aquesta cursa la feien llarga i exigent, pel que tots els corredors i corredores es van haver d'esforçar al màxim.

Cal esmentar les bones crítiques rebudes tant per l'organització com pel disseny dels circuits, que tot i ser exigents i amb zones tècniques, eren ciclables al 100%. També cal agrair la col·elaboració de tots els nostres patrocinadors que ens ha permès obsequiar tots els participants amb pastes, coca, sucs, xocolata, aigua, fruita i llaminadures.

Hem aprofitat la celebració d'aquesta cursa per a mostrar tot el nostre suport al nostre amic Roger Tuneu i per donar-li molts ànims en la recta final de la seva recuperació.

Salut i pedals!