CRONOESCALADA I COPA GIRONINA


Aquest cap de setmana l'activitat del club va començar divendres, ja que un grupet vàrem participar en la 2a Cronoescalada al Puigsagordi organitzada pels companys de la Penya Ciclista Centelles.

Cal destacar el bon paper dels nostres joves: Arnau Márquez, Roger Parres, Mar Soler, Neus Márquez i Aina Soriano que, en aquest ordre, es varen classificar, sent l'Arnau guanyador de la categoria.

També Participaren, en les categories d'adults, el Pere Parres, el Francesc Márquez i el Jordi Soriano.

Diumenge, un grup dels nostres petits varen participar a la Copa Gironina de Sant Martí Vell on van tornar a demostrar que estan en molt bona forma.

En la categoria de Prebenjamins, l'Ona Vidal i la Núria Soriano han estat primera i tercera, mentre que l'Aleix Casanovas i el Martí Pons, un nou integrant que es arriba des de La Molina, han estat quart i desè, respectivament.

En la categoria de benjamins, en Pol Romero continua demostrant a cada cursa la seva progressió i la seva empenta, fet que li ha permès entrar en 7a posició. Cal tenir en compte que en ser la primera cursa que corria de la Copa Gironina sortia de les darreres posicions d'una graella de 23 corredors i corredores. També ha pres part un nou corredor amb el que esperem comptar al nostre club la propera temporada, en Raimon Vilalta, i que ha estat 12è.

Per últim, l'Iu Vidal ha estat primer en principiants-1 i l'Aina Soriano ha estat primera en principiants-2 femení. Essent, a més a més, 4t i 7a de la general en una cursa amb 24 participants i, com la resta de corredors i corredores del club, sortint del darrera en la graella.

Cal esmentar la nota negativa que ha suposat el robatori de la bicicleta de l'Aleix Casanovas mentre érem al lliurament de premis. En tots els anys que portem en competició, és la primera vegada que ens hi trobem, però caldrà estar ben atents a partir d'ara i tenir un ull sempre a sobre.

Com sempre felicitem a tots els nostres corredors i corredores, per que sense cap mena de dubte són veritables campions!! 

Salut i pedals!