ACABADES LES GIRONINES, MARATÓ DE TV3 I ORIENTACIÓ


Ja hem arribat al final de la Copa Gironina i els nostres representants més petits han estat presents fins al final. Amb la participació dels germans Ona i Iu Vidal, en Pol Romero, l'Aleix Casanovas, en Raimon Vilalta, en Martí Pons i algun nou fitxatge per al 2013, ha finalitzat la temporada 2012. Ara toca dedicar-nos a les activats d'hivern i començar a preparar els projectes del 2013 per a emprendre-les amb forces renovades.

Per a finalitzar el 2012 també hem decidit fer costat a la proposta del CC Pla i Baixada anomenada "Amb bici per La Marató" per tal de recollir fons i recolzar activament la ja tradicional Marató de TV3, que aquest any destinarà fons a la investigació contra el Càncer. Estem molt contents de la participació i el recolzament obtingut, ja que a Centelles hem tingut 114 inscripcions (algunes de fora del municipi i de la comarca) i 196 en total als tres municipis participants Balenyà, Centelles i Tona. Volem agrair el recolzament dels tres ajuntaments, dels clubs P.C. BTT Centelles, Where is The Limit i Osona Límits, i a les botigues BiciEquip Centelles i TonaBikes.

Com a activitat complementaria, avui dues famílies del club hem fet el circuit d'orientació a peu de Sant Martí de Centelles. Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Eduard i la Mar Soler i, tret d'un petit accident, ha anat molt bé i ha estat molt divertida. La pluja ens ha respectat i ens ha permès de fer-la sense complicacions. Com no podia ser d'altra manera, hem finalitzat l'activitat compartint entrepans, begudes i cafès. Experiència que repetirem i a la que us animarem a assistir. Us agradarà!

També volem desitjar molta sort al Jan Gómez en les proves de trial que resten, el da 16 de desembre a Vic fan el trial solidari amb La Marató.

El blog a partir d'ara i fins la represa del 2013, tret de moments en que calgui despertar-lo, restarà en hibernació (Sí, sí, encara més que fins ara) i el poc que fem ho anirem anunciant per mail o al facebook. 

Sigueu bons, aprofiteu la neu i el fred i no descuideu la preparació física de cara a l'any vinent i sobre tot.... Salut i pedals!