PRIMERS RESULTATS DEL 2013

Tot i que alguns dels nostres esportistes varen participar a la Copa Tactic, el Pol i la Elba Romero i l'Oriol i en Xavier Sirera, ha estat aquest cap de setmana que s'ha disputat la primera prova important.

Dissabte, i una mica per sorpresa, s'ha disputat la primera prova de l'Open Provincial de Barcelona, aprofitant la celebració de la Copa Catalana Internacional de Banyoles. En aquesta prova un grup dels nostres petits han pres part i han aconseguit els primers podis.

En prebenjamí els nostres nous corredors Elba Romero i Martí Pons, als que donem la benvinguda, tot i que el Martí ja va córrer l'any passat, van ser 2a i 9è respectivament. Tots dos sortien de les darreres posicions però van remuntar fins a aconseguir una bona classificació.

En benjamins, en la Núria Soriano i el Pol Romero van ser 3a i 2n respectivament. En Pol va fer una gran remuntada i va anar superant altres corredors fins aconseguir entra al podi, mentre la Núria mirava d'adaptar-se a la nova categoria.

En Principiants, en Jan Gómez, que ja havia iniciat la temporada de trial, va ser 6è. Una bona cursa, molt constant per a fer-se amb la seva nova bicicleta i nova categoria.

En alevins, l'Aina Soriano, tot i estar apunt de no córrer pel fort refredat va aconseguir arribar primera, en part a causa de la caiguda en la sortida de l'altre competidora, la Nerea de T-Bikes. Tot i que la cursa de les dues noies va ser discreta, va demostrar una gran voluntat, cosa que les va fer finalitzar la prova tot i els problemes.

Diumenge ha esta el dia per als més grans. En el nostres cas per al cadets Mar Soler i Oriol Sirera i per al master-50 Xavier Sirera. La Mar ha estat 9a, l'Oriol 26è i en Xavier 17è. A l'hora de fer aquesta nota no tinc comentaris de com els ha anat a cadascun d'ells, però havent vist la dificultat del circuit són bons resultats.

La setmana vinent s'inicia l'Open provincial de Barcelona i la Kid's Cup a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes).