RECORD DE PARTICIPACIÓ A L'OPEN BTT I KID'S CUP DE TARADELL


En un matí de diumenge fresc però assolellat  246 bikers es van acostar fins el Parc de Pujoló de Taradell per prendre part a la Tercera edició de l'Open Provincial de BTT i Kid's Cup Silverback. Del total, 176 participants han corregut l'Open i 70 la Kid's Cup.

Tot i les pluges de la setmana, i un xàfec el mateix dissabte al vespre, el circuit es trobava en perfectes condicions per a la cursa. L'estat del circuit i un ambient no massa càlid van fer que el matí fos ideal per a les curses.

La prova de l'Open es va dur a terme sense gaires problemes i un cop més el circuit va ser ben valorat pels participants, combinant zones tècniques amb algunes de físicament exigents. Els guanyadors de les diferents categories varen ser: 

Elit: GUERRA, FRANCESC (SCOTT TEAM XC)
Sub23: GOMEZ, ALEJANDRO (OKI-ORBEA)
M-30: PLANAS, ALBERT (ÒDENA-TOMÀS BELLES)
Jun: ARIZA, XAVIER (LA TORRETA BIKE. CLUB)
Cadet: CARBONELL, AITOR (BICISPRINT LEKUE)
V-40: SALAMERO, JAVIER (TRISKEL BIKES SALLENT) V-50: GUERRA, FRANCESC (SCOTT TEAM XC)
V-60: PARERA, MIQUEL (RAVET BIKE)

F-Elit: ESPINOSA, NURIA (MONTY-AMBISIST)
F-Sub23: VERDAGUER, PENELOPE (ÒDENA-TOMÀS BELLES)
F-Jun: TORA, MARTA (ONE TO ONE)
F-Cadet: DURAN, MAGDA (TOMAS BELLES-CANNONDALE)

Pel que fa a participants del Club, cal esmentar la 3a posició de Mar Soler (F-Cadet) i la participació d'Oriol Sirera i Arnau Màrquez (Cadet), Francesc Xavier Reixach (Elit), Jordi Esteller (M-30), Jaume Reig (M-40) i Xavier Sirera (M-50).

A la Kid's, els primers classificats han estat: Àlex Martin (Premià de Dalt) i Lídia Fuentes (Vila Bike) en infantil-1, Jofre Cullelll (Farners) i Laura Rodriguez (Action) en infantils-2, Samuel Calero (Amunt) i Sandra Artigas (Amunt) en alevins-1, Sergio Monge (Medina) i Lorena Belmonte (Amunt) en alevins-2, Oriol Alcaraz (Morenito) i Mónica Calero (Amunt) en principiants-1 i Eudald Fabrelles (Enplater) i Sara Méndez (Segú) en principiants-2. Cal destacar la 2a posició de l'Aina Soriano, la 3a de la Neus Màrquez i els bons resultats de Raimon Vilalta i Nil Llopart (principiants-1) i Iu Vidal (principiant-2). Un problema mecànic va impedir finalitzar la cura a la Júlia Prims (infantil-1).

La propera cursa, que tanca el campionat, serà el dia 2 de juny a La Roca, on a més a més el guanyadors es proclamaran campions provincials de Barcelona.

Fins llavors.... Salut i pedals!