AMB EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE BTT ARRIBEM A L'ESTIU

Diumenge dia 7 de juliol de 2013 es va celebrar a La Roca del Vallès el Campionat de Catalunya Infantil de BTT, organitzat pel club La Torret Bike, campionat que va estar marcat pel sol i les altes temperatures.

Un cop més, i com no podia ser d'altra manera, el nostre club va ser-hi present a gairebé totes les categories demostrant el bon nivell dels nostres corredors i corredores.

A la categoria de prebenjamins s'estrenava en competició en Jaume Casas, i no ho podia fer de millor forma, ja que va ser 4t gràcies al gran esforç realitzat durant tota la cursa.

Pel que fa a benjamins, l'Ona Vidal i l'Aura Coronado van ser 3a i 4a respectivament, uns bons resultats als que ja ens tenen acostumats totes dues. En Pol Romero va ser 6è, després de caure quan rodava en 2a posició, i l'Aleix Casanovas va ser 15è de la general i 4t dels prebenjamins de 1r any. En aquesta categoria la Núria Soriano va abandonar a causa d'una caiguda.

En principiants-1, en Raimon Vilalta va ser 12è. Poc a poc en Raimon va agafant pràctica i experiència en la vesant competitiva. Pel que fa a principiants-2, l'Iu Vidal va ser 5è. Després d'una bona sortida, i tot i la calor i el bon nivell de la resta de competidors, va aconseguir un gran resultat.

Finalment, en alevins-1 l'Aina Soriano va ser 2a i, per tant, Subcampiona de Catalunya. Una mala sortida i la intensa calor no li va permetre rodar amb la guanyadora. Tot i així, va mantenir un ritme alt durant tota la cursa.

Amb aquesta competició arribem a l'estiu i a un merescut descans, on continuarem gaudint de la bici tot esperant que arribi el setembre amb noves competicions.

Fins llavors.... Salut, pedals i bones vacances!