OPEN TACTIC DE VILAJUÏGA AMB PODIS PER AL BTT OSONA

Amb un matí d'inici fred però amb calor en sortir el sol, diumenge 25 de març s'ha celebrat la primera cursa de l'Open Tactic a Vilajuïga. Aquesta prova, que es disputava en circuits diferenciats segons les categories, el Club BTT Osona ha estat representat per un petit grup de corredors i corredores que, com sempre han fet un gran paper.

El primer circuit era de 10km i en ell les categories compreses entre Infantil i Màster havien de fer diferent número de voltes. En aquest hi participaven l'Arnau Márquez que ha estat 7è i la Mar Soler ha estat 3a en Cadet-1. també en aquest circuit en categoria Infantil-1 la Neus Márquez també ha estat 3a.

Pel que fa als més petits, en Jan Gómez ha estat 3è en Benjamins després d'una molt bona sortida i rodar tota la cursa a ritme alt i sense defallir. En Principiants-1 en Cristian Sánchez ha estat 9è, mentre que en Principiants-2 l'Aina ha estat 1a. Molt bones posicions tenint en compte que sortien del darrera en la graella. Per últim, en Aleví-2 la Júlia Prims ha estat 2a, demostrant que es troba en molt bona forma, tot i no haver pogut entrenar gaire.

Les properes curses són el 9 d'abril a Sant Joan les Fonts (Open Tactic) i el 15 d'abril (Open Giant i Kid's Cup BCN).

Com sempre sempre, gràcies a tots i totes per sou veritables campions i campiones!