CONTINUA L'OPEN TACTIC I CONTINUEN EL PODIS PER AL BTT OSONA

En un dilluns de Pasqua amb núvols però sense pluja, s'ha disputat la cursa de Sant Joan les Fonts puntuable per a l'Open Tactic de Girona. En aquesta ocasió, la representació del nostre club ha estat força important, tenint participants en totes les categories des de prebenjamí fins cadet.

Passades les 9:30 han començat les curses dels nostres cadets i infantils. En cadets dos accidents han deixat fora de la cursa tant l'Arnau Márquez com en Pau Pajerols, mentre que l'Eudald Burgaya finalitzava 5è i la Mar Soler 2a. Pel que fa a la categoria d'infantils femení, la Neus Márquez ha estat 3a.

En prebenjamins, les nostres representants Ona Vidal i Núria Soriano han estat 1a i 4a respectivament. Bons resultats ja que és la primera cursa de la temporada de les dues corredores i l'Ona, tot i veure's implicada en una caiguda múltiple a la sortida, ha remuntat fins a guanyar la cursa.

En benjamins, en Jan Gómez i en Pol Romero, han estat 2n i 9è respectivament. En Jan ha fet una bona sortida i ha aconseguit guanyar posicions al llarg de tota la cursa fins a aconseguir la segona posició. Per a en Pol aquesta ha estat la seva primera cursa de la temporada, pel que aquesta posició representa un molt bon resultat.

En principiants-1, l'Iu Vidal ha estat 2n, en la que era la primera cursa de la temporada, i en Cristian Sánchez 7è. L'Iu comença la temporada amb el bon nivell que ja va demostrar la temporada passada, mentre que en Cristian va agafant ritme de cursa i va progressant a cada participació. En principiants-2 femení, l'Aina Soriano ha estat 1a després d'una molt bona sortida i de mantenir un bon ritme durant tota la cursa.

En alevins-2 femení,la Júlia Prims, ha estat 2a. Després d'una gran sortida, ha aprofitat l'avantatge inicial per finalitzar en molt bona posició tant en la categoria femenina, com en la general de la cursa.

La propera cursa és el 15 d'abril amb l'Open Giant i Kid's Cup BCN a Santa Perpetua de Mogoda.

Com sempre, gràcies a tots i totes per que sou veritables campions i campiones!